Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Roladka z indyka z szynką parmeńską i serem feta na musie z zielonego groszku, komosa ryżowa z oliwkami, marchewka baby
Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Indyk, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Komosa ryżowa, Sól, Marchew baby, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Groszek zielony, Por, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 474 kJ/352 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 32,9 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 8,3 g |
Białko: 23,7 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.