Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten

Roladka z indyka z szynką parmeńską i serem feta na musie z zielonego groszku, komosa ryżowa z oliwkami, marchewka baby

Marchew baby, Indyk, Komosa ryżowa, Groszek zielony, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Por, Woda, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 474 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 14,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 32,9 g
w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 8,3 g
Białko: 23,7 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: