Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Roladka z indyka ze szparagami i parmezanem, sos śmietanowy, czarny ryż, surówka marchewkowa
Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Cebula biała, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Czosnek, Olej rzepakowy, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Indyk, Ryż czarny, Szparagi, Indyk, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 000 kJ/478 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 43,3 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 40,1 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.