Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Roladka z indyka ze szparagami i parmezanem, sos śmietanowy, czarny ryż, surówka marchewkowa

Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Cebula biała, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Czosnek, Olej rzepakowy, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Indyk, Ryż czarny, Szparagi, Indyk, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
2 000 kJ/478 kcal
Tłuszcz: 16,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
Węglowodany: 43,3 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 40,1 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: