Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Roladka z indyka ze szpinakiem, fetą i sosem pomidorowym, ryż jaśminowy

Natka pietruszki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Ryż jaśminowy, Indyk, Pieprz czarny, Szpinak, Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Sól, Czosnek, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Indyk, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 229 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 26,5 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 34,8 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: