Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Roladka z indyka ze szpinakiem, fetą i sosem pomidorowym, ryż jaśminowy

Indyk, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak, Ryż jaśminowy, Cebula biała, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Koncentrat pomidorowy 30%, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Natka pietruszki, Sól, Czosnek, Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, Cukier

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 156 kJ/276 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 26,9 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 30,4 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: