Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka z indyka ze szpinakiem, fetą i sosem pomidorowym, ryż jaśminowy
Natka pietruszki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Ryż jaśminowy, Indyk, Pieprz czarny, Szpinak, Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Sól, Czosnek, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Indyk, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 229 kJ/294 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 26,5 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 34,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.