Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Roladka z indyka ze szpinakiem w cieście francuskim i sosem koperkowym, puree ziemniaczane, karmelizowana marchewka i pasternak
Marchew, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, ŚMIETANA 15% tł., Cebula biała, Szpinak, Czosnek, Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Indyk, Ciasto francuskie (zawiera MLEKO i GLUTEN), Miód pszczeli, Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Koperek, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Pasternak, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 326 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 36,7 g w tym cukry: 8,9 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.