Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
Roladka z kurczaka w boczku ze szpinakiem i niebieskim serem pleśniowym, keto makaron udon, sałatka z sosem winegret
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Ogórek zielony, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Cebula biała, Śmietanka 36% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Gałka muszkatołowa, Roszponka, Pomidorki daktylowe, Natka pietruszki, Kurczak (pierś), Makaron konjac (mąka konjac, woda, stabilizator (wodorotlenek wapnia)), Szpinak, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 479 kJ/592 kcal |
Tłuszcz: 50,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,1 g |
Węglowodany: 7,5 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 27,4 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.