Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Roladka z kurczaka z pesto podana z opiekanymi ziemniaczkami i surówką marchewkową
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Nasiona słonecznika, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Kurczak (pierś), Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Liść laurowy, Cukier, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 812 kJ/433 kcal |
Tłuszcz: 21,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 34,5 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 27,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.