Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka z kurczaka z pieczarkami i mozzarellą, ziemniaki pieczone, sos tatarski*
Tymianek, Cebula biała, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Szczypiorek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Pieczarki, Kurczak (pierś), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Kurczak udko, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 388 kJ/571 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 51,0 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 68,5 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.