Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
Roladka z kurczaka z suszoną śliwką i serem pleśniowym, mix kasz, surówka z marchewki
Kiełki słonecznika, Kasza gryczana palona, Sól, Kasza jaglana, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Kurczak (pierś), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Kurczak (pierś), Ser camembert (MLEKO krowie pasteryzowane, ŚMIETANA, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 616 kJ/625 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 70,3 g w tym cukry: 18,7 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 52,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.