Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Vegan
Roślinna sałatka wietnamska z mango, kolendrą, orzechami ziemnymi i komosą ryżową, sos limonkowy z chili
Marchew, ORZESZKI ZIEMNE, Kolendra, Komosa ryżowa, Sól, Mango, Ogórek zielony, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop klonowy, Czosnek, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 606 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 18,2 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 3,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.