Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Vegan
Roślinne burgery z czerwonej soczewicy z chutneyem z czerwonej cebuli, orzechowe puree z batatów, blanszowana zielona fasolka szparagowa
Fasolka szparagowa zielona, Kmin rzymski, Roślinny Zamiennik Jajek (tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykori), substancja zagęszczjąca: guma guar, czarna sól himalajska Kala Namak, barwnik naturalny: karoteny roślinne), Soczewica czerwona, Marchew, Kasza jaglana, Czosnek, Cebula biała, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Papryka wędzona, Ziemniaki, Sól, Batat, Pieprz czarny, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Tymianek, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Cukier
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 297 kJ/310 kcal |
Tłuszcz: 7,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 44,5 g w tym cukry: 7,3 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.