Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Vegan
Roślinne stripsy z wegańskiego kurczaka w sosie teriyaki, ryż basmati, surówka z czerwonej kapusty z czarnym sezamem
Roślinny odpowiednik stripsów (biała fasola, białko PSZENNE, płatki drożdżowe, olej rzepakowy, ocet winny, dym wędzarniczy w płynie, przyprawy, panierka [woda, mąka PSZENNA, przyprawy (zawiera GORCZYCĘ), sól), Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, SEZAM czarny, Pieprz czarny, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kapusta czerwona, Imbir, Olej rzepakowy, Ryż basmati, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sok z cytryny, Oliwa z oliwek, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Sól, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 812 kJ/672 kcal |
Tłuszcz: 22,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 97,1 g w tym cukry: 20,0 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 28,5 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.