Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Rozgrzewająca owsianka z kurkumą i jabłkiem, konfitura porzeczkowa
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), jabłko, Ksylitol, Mąka ziemniaczana, Nasiona chia, Porzeczki czarne, Cukier, Kurkuma, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 115 kJ/505 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 97,4 g w tym cukry: 16,8 g |
Błonnik: 14,9 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.