Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star

XXX_Rozmarynowa focaccia z pastą z suszonych pomidorów i oliwek, chrupiąca sałatka z rzodkiewki, sałaty lodowej i szczypiorku, winegret

Rzodkiewka, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Sałata lodowa, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Szczypiorek, Koncentrat pomidorowy 30%, Sok z cytryny, Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Bazylia, Rozmaryn, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 133 kJ/271 kcal
Tłuszcz: 24,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 21,8 g
w tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: