Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Rozmarynowa focaccia z pastą z suszonych pomidorów i oliwek, chrupiąca sałatka z rzodkiewki, sałaty lodowej i szczypiorku, winegret
Rozmaryn, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Olej rzepakowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rozmaryn, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Natka pietruszki, Sól, Rzodkiewka, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Koncentrat pomidorowy 30%, Sałata lodowa, Szczypiorek, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 133 kJ/271 kcal |
Tłuszcz: 24,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 21,8 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 4,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.