Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ryba po grecku, kasza jaglana
Cytryna, Papryka słodka, Czosnek, Ziele angielskie, Sok z cytryny, SELER korzeniowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Por, Pietruszka, Oliwa z oliwek, Kasza jaglana, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, MIRUNA, Pieprz czarny, Koperek, Sól, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 416 kJ/577 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 71,5 g w tym cukry: 12,4 g |
Błonnik: 10,7 g |
Białko: 43,6 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.