Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ryba po grecku, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
Pieprz czarny, Pietruszka, Papryka słodka, Czosnek, Ziele angielskie, Sok z cytryny, SELER korzeniowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Por, Oliwa z oliwek, Sól, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Kapusta kwaszona, Olej rzepakowy, Marchew, Jabłko, Cukier, MIRUNA, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 289 kJ/308 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 21,7 g |
Sól: 3,6 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.