Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Ryba po grecku, ziemniaki, kapusta zasmażana
Kapusta kwaszona, Marchew, Tymianek, Kurkuma, Ziele angielskie, Sok z cytryny, SELER korzeniowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Por, Pietruszka, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Liść laurowy, Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, MIRUNA, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 199 kJ/287 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 8,0 g |
Białko: 22,3 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.