Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.84
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ryż basmati z quinoa, tofu, brokułami i marchewką, sos pomarańczowo-imbirowy
Mix kiełki, Brokuł, Marchew, Komosa ryżowa czarna, Sól, Ryż basmati, Nasiona słonecznika, Imbir, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Sok pomarańczowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop klonowy, Pomarańcza, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 961 kJ/230 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 20,3 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 9,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.