Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ryż na mleku migdałowym z mango i sezonowymi owocami
Nektarynka, ORZECHY PISTACJOWE, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ryż jaśminowy, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 097 kJ/262 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 48,1 g w tym cukry: 23,5 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.