Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Ryż smażony po koreańsku z fasolką edamame i sadzonym jajkiem
Fasola edamame, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Oliwa z oliwek, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Marchew, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Ryż brązowy, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 919 kJ/220 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.