Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałata rzymska ze szparagami, ciecierzycą, pomidorkami i płatkami migdałów, razowe grzanki, wegański sos cezar
Ciecierzyca, Szparagi, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Syrop klonowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sałata rzymska mini, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, MIGDAŁY w płatkach, Olej rzepakowy, Czosnek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 771 kJ/184 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 28,1 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 8,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.