Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Less Gluten
Sałatka a'la burger z mieloną wołowiną, serem cheddar, pomidorkami, ogórkiem konserwowym, czerwoną cebulą, keto sos majonezowy
Cebula czerwona, Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ), ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe, Sałata mix, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Olej rzepakowy, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 607 kJ/384 kcal |
Tłuszcz: 31,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 8,2 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.