Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
Sałatka arbuzowa z fetą i oliwkami
Dynia pestki, Rukola, Arbuz, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 386 kJ/331 kcal |
Tłuszcz: 27,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 16,2 g w tym cukry: 11,3 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.