Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
Sałatka brokułowa z fetą i nasionami słonecznika, jogurtowy sos czosnkowy
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Brokuły, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 953 kJ/228 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 20,2 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 8,2 g |
Białko: 15,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.