Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
-
-
Sałatka caprese z pesto
Bazylia, Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Pomidor, Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 426 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 3,5 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 5,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.