Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Sałatka gado gado ze szpinakiem, marchewką, pieczoną cieciorką i makaronem sojowym, sos fistaszkowy

Ciecierzyca, Marchew, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Szpinak baby, Woda, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Imbir, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
641 kJ/153 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 29,5 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,4 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: