Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Sałatka gado gado ze szpinakiem, marchewką, pieczoną cieciorką i makaronem sojowym, sos fistaszkowy

ciecierzyca 28%, makaron 28% (makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), sól, olej rzepakowy), marchew 28%, sos 9% (woda, pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), czosnek, imbir, pieprz czarny, sól, olej rzepakowy), szpinak baby 6%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
623 kJ/149 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 28,6 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: