Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Sałatka gado gado ze szpinakiem, marchewką, pieczoną cieciorką i makaronem sojowym, sos fistaszkowy

Marchew, Ciecierzyca, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Czosnek, Imbir różowy marynowany, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
645 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 29,7 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: