Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33 Star
  • Less Gluten

Sałatka grecka

Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Papryka żółta, Sałata lodowa, Cebula czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Sok z cytryny, Oregano, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
427 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: