Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
-
-
Sałatka grecka
Cebula czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oregano, Ogórek zielony, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Papryka żółta, Pomidorki daktylowe, Sałata lodowa, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 486 kJ/116 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 6,4 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.