Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Sałatka grecka, sos winegret
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata lodowa, Cebula czerwona, Oregano, Ogórek zielony, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidor, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 642 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 7,2 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.