Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star

Sałatka grecka z makaronem pełnoziarnistym

Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 268 kJ/303 kcal
Tłuszcz: 19,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
Węglowodany: 22,7 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 9,6 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: