Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Sałatka grecka z razowymi grzankami, sos winegret
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Cebula czerwona, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Rukola, Sałata lodowa, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 595 kJ/381 kcal |
Tłuszcz: 21,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 36,7 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.