Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka grecka z wegańską fetą, sos winegret
Sałata lodowa, Cebula czerwona, Oregano, Ogórek zielony, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Wegańska alternatywa sera feta (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwek, witamina B12)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 698 kJ/167 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 6,8 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 1,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.