Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33 Star
  • Less Gluten

Sałatka grecka

Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Papryka żółta, Sałata lodowa, Cebula czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), ., Olej rzepakowy, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oregano, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
428 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: