Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka gyros z indykiem i brązowym ryżem, sos czosnkowy
Sałata mix, Kiełki słonecznika, Cebula czerwona, Indyk, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Tymianek, Czosnek, Kukurydza, Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, Ryż brązowy, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 862 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 26,1 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 20,5 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.