Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
Sałatka gyros z polędwiczką wieprzową i brązowym ryżem, sos czosnkowy
Roszponka, Cebula czerwona, Kukurydza, Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, Ryż brązowy, Sól, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pieprz czarny, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 238 kJ/296 kcal |
Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 37,7 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 25,5 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.