Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Sałatka jarzynowa z majonezem, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Jabłko, JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Groszek zielony, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Marchew, Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ), Pietruszka, SELER korzeniowy
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.