Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Sałatka jarzynowa, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Jabłko, JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Groszek zielony, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Marchew, Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ), Pietruszka, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 260 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 13,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 38,1 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 7,2 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.