Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Sałatka makaronowa z greckim serem i oliwkami
Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Pieprz czarny, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 853 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 14,2 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.