Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Sałatka makaronowa z greckim serem i oliwkami

Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pomidorki daktylowe, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Szpinak baby, ., Olej rzepakowy, Bazylia, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Nasiona słonecznika, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
813 kJ/194 kcal
Tłuszcz: 12,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 13,8 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 6,7 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: