Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Dairy Free

Sałatka makaronowa z kukurydzą, zielonym groszkiem i tuńczykiem

Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Pomidorki daktylowe, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Roszponka, Kukurydza, ., Groszek zielony, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
838 kJ/200 kcal
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 16,8 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 14,3 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: