Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
Sałatka makaronowa z kukurydzą, zielonym groszkiem i tuńczykiem
Roszponka, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Groszek zielony, Kukurydza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 838 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 16,8 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 14,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.