Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka marchewkowa z algami wakame, fasolką edamame, sos sojowy z miodem i sezamem
Marchew, SEZAM biały, Algi wakame, Fasola edamame, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 654 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 11,7 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.