Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Sałatka meksykańska z kurczakiem, czerwoną fasolą i aioli z awokado

kurczak 37% (kurczak (pierś), sok z limonki, olej rzepakowy, kolendra, miód pszczeli, czosnek, papryka słodka, chili, kmin rzymski, pieprz czarny, sól), fasola 19% (fasola czerwona, kukurydza), sos 14% (awokado, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), sok z cytryny, czosnek, sól, pieprz czarny, olej rzepakowy), pomidorki cherry 13%, papryka żółta 11%, sałata rzymska 4%, cebula czerwona 3%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 650 kJ/634 kcal
Tłuszcz: 25,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 38,5 g
w tym cukry: 10,0 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 66,4 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: