Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka nicejska z jajkiem, tuńczykiem, fasolką i oliwkami, sos francuski
Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), Sałata mix, Oliwa z oliwek, Szczypiorek, Natka pietruszki, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Sól, Fasolka szparagowa zielona, Cebula czerwona, Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 089 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 18,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 7,2 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 16,9 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.