Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka nicejska z jajkiem, tuńczykiem, fasolką i oliwkami, sos francuski

Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), Sałata mix, Oliwa z oliwek, Szczypiorek, Natka pietruszki, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Sól, Fasolka szparagowa zielona, Cebula czerwona, Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 089 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 18,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 7,2 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 16,9 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: