Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka orientalna z ciecierzycą, makaronem ryżowym, marchewką, mango, orzechami nerkowca, sos sojowo-imbirowy
Marchew, Ciecierzyca, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Mango, ORZECHY NERKOWCA, Sałata lodowa, Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 229 kJ/294 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 46,5 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.