Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka owocowa z mieszanką orzechową
jabłko, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kiwi, Melon, ORZECHY LASKOWE, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY WŁOSKIE, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 256 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 39,4 g w tym cukry: 18,4 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 6,4 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.