Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Sałatka owocowa ze śliwką, gruszką, jabłkiem i karmelizowanymi orzechami laskowymi
Cukier, MASŁO 82% tł., Sok z cytryny świeżo wyciskany, ORZECHY LASKOWE, Gruszka, jabłko, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 600 kJ/143 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 21,7 g w tym cukry: 11,8 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.