Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka po tajsku z kurczakiem i ryżem basmati, sos orzechowy
Marchew, ORZESZKI ZIEMNE, Kiełki fasoli mung, Woda mineralna niegazowana, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Ryż basmati, Chili, Ogórek zielony, Sól, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kapusta pekińska, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 210 kJ/528 kcal |
Tłuszcz: 22,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 36,7 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 43,1 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.