Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
Sałatka ryżowa z rodzynkami i ananasem, sos jogurtowo-musztardowy
Ananas (Ananas, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kukurydza, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Ryż biały, Sól, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 625 kJ/149 kcal |
Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 32,6 g w tym cukry: 14,3 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.