Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka śledziowa z ogórkiem konserwowym, ziemniakami i szczypiorkiem, sos musztardowy

Śledzie wiejskie (filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego (Clupea harengus), cebula marynowana, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy), Ziemniak, Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ), Roszponka, Olej rzepakowy, Szczypiorek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sok z cytryny, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
635 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 11,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 10,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: