Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka śledziowa z ogórkiem konserwowym, ziemniakami i szczypiorkiem, sos musztardowy
Roszponka, Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ), Śledzie wiejskie (filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego (Clupea harengus), cebula marynowana, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy), Szczypiorek, Ziemniak, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 635 kJ/152 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 10,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.