Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
Sałatka śledziowa z rzodkiewką, jabłkiem, porem i szczypiorkiem, pieczone ziemniaki, ogórek kiszony
Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Śledzie wiejskie (filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego (Clupea harengus), cebula marynowana, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy), Jabłko, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Por, rzodkiewka, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Szczypiorek, Olej rzepakowy, Ziemniak, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 852 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.