Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka tabbouleh z cieciorką i granatem
Granat, Mięta, Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Olej rzepakowy, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Natka pietruszki, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 201 kJ/287 kcal |
Tłuszcz: 7,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 47,8 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 11,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.