Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.73
-
Less Gluten
Sałatka Waldorff, sos jogurtowo-musztardowy
ORZECHY WŁOSKIE, Pomarańcza, Sałata rzymska mini, Jabłko, JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Natka pietruszki, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 645 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 14,7 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.